torsdag 8. april 2010

Awarder

Jeg har vært så heldig å motta enda noen awarder, tusen tusen takk! Har tatt litt tid før jeg fikk lagt dem ut, men her kommer de iallefall!De jeg har fått av er :
1. Mona Mona har en veldig fin blogg, som hun startet i februar. Har falt for flere av kortene hennes, ikke minst hennes løsning av Kreativ Hobbys skisse utfordring forrgje uke. Et herlige lekent guttekort.
Setter velddig pris på både awarden og alle de hyggelige kommentarene dine.
2. Heidi Heidi har en herlig blogg og hun har det kuleste personlige stemplet jeg vet om.  Hun er kjempeflink med farver og former.
3. Lambi: Lambi eller Elise som hun egentlig heter, lager de skjønneste og morsomste LO'er med gode historier som får meg til å trekke på smilebåndet stadig vekk. Hun hadde en herlig med Wig Wam for en tid tilbake, var som å være med. Tusen takk Elise for de utrolig rørende ordene i bloggen din, jeg ble veldig glad.
Håper virkelig jeg kommer meg på treff :-D
4. Linsal Linsal driver KortOMania itillegg til at hun er med hos oss inne på Scrappekammeret. Hun er utrolig dyktig både på kammeret og på kortlaging. Og ikke minst, et utrolig hyggelig menneske. Jeg setter stor pris på deg og jobben du gjør :-D
5. Spruddle Spruddle er også med oss på Scrappekammeret og jeg beundrer virkelig alle flotte LOene hennes. Hun er også en racer på hekling, kortlaging, bokslaging; you name it. Tusen takk til deg og for jobben du gjør på kammeret :-D

Tusen takk jenter; jeg ble utrolig glad for awardene og for at jeg har truffet dere her i "blogglandia"!!!
Dere får den selvølgelig i retur!!!
Har også fått den i retur fra flere av de andre jeg gav den til sist; tusen takk!

Videre gir jeg den til:
6.Agnete Agnete satte i gang Scrappekammeret og er ei driftig dame med mange jern i ilden. Jeg har overtatt skuta midlertidig til sommeren og takker for tillitten. Agnete er full av liv, innspill og kreativitet og har til og med sin egen sponsor. Hun har nettopp laget sin eget award; herlig initiativ. Ta turen innom den nye bloggen hennes, hun lager flotte LO'erog kort :-)
7. Hege: Hege lager utrolig masse flott, og kommer med de morsomste kommentarer. Trakk godt på smilebåndet da hun ville bli min adoptiv søster til neste bursdag; adopterer gjerne jeg Hege :-) Bare gi meg en lyd når datoen nærmer seg ;-)
8. Laila: Er ei av de herlige jentene i DT på Scrappekammeret. Hun er utrolig kreativ og det er mye humor i det hun gjør. Bloggen er vel verdt en titt!
9. Kine Marie: Kine Maria driver med masse rart, hun lager masse flott håndarbeid, itillegg til herlige kort :-)
Hun er også i DT på Scrappekammeret. Ta turen innom og sjekk ut alt det flotte hun lager :-)
10. Yvonne: Enda ei av  DT gjengen på Scrappekammeret. Yvonne lager de morsomste og søteste kortene. Når hun introduseret Barbiekjole som pynt, mistet jeg min største fan, datteren min til Yvonne ;-)
Hun laget også en fortryllende fest for en tid tilbake, helt utrolig!
11. Gry Beate: Også Gry Beate er på Scrappekammeret og også hun lager de herligste kort. Hun er rå på både vintage og farger. Jeg falt totalt for et faerie song kort hun laget til Midnight Madness sin Sketch Utfordring for en stund siden.
12 Trine Lill: Trine Lill har hatt en liten pause og jeg ble veldig glad da jeg så hun var på plass igjen. Hun lager kort, div annet, og tar masse fine bilder. Veldig koselig å treffe henne her inne.


Fikk denne skjønne av Kari :


Det fulgte et sett regler:
The rules of acceptance are:


1. Give a top ten list of the things that make you happy.
2. Give a top five list of trivia about yourself.
3. Share the award with only five persons and ask them to do the same things.
4. Link the blogs you choose, and link the blog of the person who awarded you.

Topp ti happy fakta
1 Ungene mine og kjæresten
2 Blomster og naturopplevelser
3 Vennene mine og barna deres
4 Besøk av gode venner
5 Trening
6 Kortlaging, awarder og bloggrunder
7 Kommentarene jeg mottar
8 Smil
9 Å hjelpe ande
10 Gledelige overraskelser

5 trivia om meg
1. Jeg elsker utfordringer og å prøve nye ting; som et sitat sier; "don't tell me what I can not do"
2 Vennene mine betyr veldig mye for meg
3 Jeg er utrolig glad i frappe og drinken mudslide
4 Føler meg utrolig levende i naturen og på trening
5 Har fått dilla på Septimus Heap som jeg leser for sønnen min

Denne kan kun gis videre til 5; utrolig vanskelig det der...
Jeg gir denne videre til:
1 Lena Lena gav meg min første award, og det betydde  veldig mye for meg. Hun har alltid en kommentar på lur,og lager utrolig masse flott og kreativt. Hun er en racer på å finne gode utfordringsblogger.
2 Linda : Linda var og ei av de første jeg traff, og jeg setter veldig stor pris på henne. Er så heldig å ha et av kortene hennes, og det setter jeg utrolig stor pris på. Linda er rå på vintage, men kan det meste :-)
Linda er også ei av de flotte damene på Scrappekammeret.
3 Cathrine: Cathrine lager nydelige LO'er av de herligeungene sine. Hun har også godehistorier på lur, jeg trekker fortsatt på smilebåndet når jeg tenker på rampejenta som stenger mamma ute. Cathrine gjør en kjemmpe jobb på Scrappekammeret som jeg setter veldig pris på.
4 Linsal Linsal driver KortOMania itillegg til at hun er med hos oss inne på Scrappekammeret. Hun er utrolig dyktig både på kammeret og på kortlaging. Og ikke minst, et utrolig hyggelig menneske. Jeg setter stor pris på deg og jobben du gjør :-D
5 Anette Enda en kammerpike:-) Anette er utrolig flink med digitale LO'er men også kort og andre papirkreasjoner. Jeg ble utrolig rørt for en tid tilbake da hun laget et eget bokmerke til alle elevene sin. En utrolig fin ting å gjøre syntes jeg.

Ha en fin fredag alle sammen :-D

Klem Guro

10 kommentarer:

 1. Tusen takk Guro du er så snill. Setter veldig pris på ditt vennskap.
  En ting til du blir basre flinkere og flinkere for hvert kort/ kreasjon...
  ha en flott helg, klem:)
  kan du ikke sende meg mailadressa di..

  SvarSlett
 2. Tusen takk Guro!! Setter veldig stor pris på awarden!
  Ønsker deg en strålende flott helg ;)

  SvarSlett
 3. tusen takk Guro :-) Denne er helt nydelig :-) Dette setter jeg stor pris på :-) Utfordrings bloggene ja...hem...må nok innrømme att Linda W er mye flinkere enn meg til å finne dem gitt :-) Har snappa opp mye hos henne :-) Det er altid hyggelig å besøke bloggen din, og å få dine søte komentarer :-) Sender denne derfor tilbake til deg :-) Ha en super flott dag PS: Legger den bil i min flotte award samling som jeg har nederst på sidebaren min.

  SvarSlett
 4. Heia :D
  tusen tusen hjertelig takk Guro! Så utrolig flotte og varmende ord du skrev, jeg sitter her og her helt rørt! Made my day!
  Du får den selvsagt til bake, og du vet hva jeg syns om deg ;) ;) Fortsett det gode arbeid inne på kammeret, du er ei herlig jente og jeg håper at vi en dag treffes!! :D
  klemmmmmmmm

  SvarSlett
 5. Hei Guro!

  Tusen takk for awarden! Den setter jeg veldig stor pris på! Ikke bare det, men at du har så mye pent å si om meg- det gleder en stakkars "halv-totning" (Gjøvik er bare nesten toten skjønner du!)

  Da ringer jeg når det nærmer seg bursdagstid for adopsjonspapirer og sånn! Endelig får jeg en søster også som har slitt med en storebror i 40 år! Men som du kanskje har fått med deg- han er veldig snill og en mester i å shoppe scrappeting i Thailand (*fnis*)

  Ha en riktig god helg, Guro!

  Klem Hege

  SvarSlett
 6. Tusen takk Guro, denne setter jeg så utrolig stor pris på!! Sender den rett tilbake til deg!!

  Ha en flott helg!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 7. Hei Guro,
  ser du har fått en allerede, men jeg har også en liten hilsen til deg i bloggen min ... :-)

  SvarSlett
 8. Hei igjen!

  En award til deg i bloggen min!

  Klem Hege

  SvarSlett
 9. Hei Guro
  Ser du har fått awarder i det siste du også, men det skader vel ikke med en til?
  Har en liggende til deg i bloggen min! :)
  ♥ Sakkalo ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord, det setter jeg veldig stor pris på!

Thank you som much for taking the time to leave a comment, I really appreciate it!

Andre kort

Related Posts with Thumbnails