onsdag 13. januar 2010

Award fra Lena :-)

Jippi, jeg har fått min første award! Det var kjempe morsomt, og jeg setter veldig stor pris på det!
Jeg fikk den av Lena, ei koselig dame, med en blogg der jeg koser meg på besøk stadig vekk.
Hun er også veldig flink å komme med koslige kommentarer og det varmer alltid.
1. Kopier awarden til bloggen din.

2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.

Veldig morsomt å få, så var det bare å finne 7 å gi den videre til;

1. Lena : Først tilbake til Lena, fordi jeg setter stor pris på de hyggelige kommentarene hennes og besøkene i bloggen hennes. Hun er veldig flink og lager veldig masse forskjellig og flotte ting, inspirerende!

2. Gry-Heidi: Den neste vil jeg gi til Gry Heidi, som også har en flott blog med de søteste kort og andre kreasjoner. Smiler alltid etter et besøk hos henne. Hun gleder også med sine koslige kommentarer, eller "spor".

3. Yvonne:  Videre vil jeg gi en til Yvonne, som også har mange koslige besøk hos meg. Hun lager det ene kortet flottere enn det andre, naboen hennes er superheldig som fikk den flotteste sjokoladeplaten jeg har sett.

4.Sivic:  Sivic var ei av de første jeg traff her inne, og jeg ønsker å gi henne en award også. Bloggen hennes er en fin blanding av kort, hverdag og familie.

5. Agnete: Familien Bjørntomt ble jeg kjent med i Kreativ Hobby sin romjuls utfordring, og ønsker å dele awarden med henne og. Hun er som meg ganske ny, men ser ut til å være like "hektet" som  meg. Hun gjør masse morsomt i bloggen sin, og må ha et superemne av en mann, som ordnet hobby krok på en kveld!

5. Vyanmica: Heimelaga har jeg besøkt flere ganger, og hun er en stor inspirasjon! Hun har nydlige kort, mange morsomme farger og verdens herligst katt etter bildene å dømme :)

6. Janne: Janne har en kjempe spennende blog med interiør og ymse hobby aktiviteter. Hun lager morsomme fat, og de flotte kort. Hun har også mange morsomme hverdagsglimt :-) Hun må også være superaktiv, for hos henne skjer det stadig noe!

7. Linda :Tilslutt ønsker jeg å gi en til Linda, hun har jeg også fått mange hyggelige kommentarer av, som jeg setter veldig stor pris på. Hun lager også veldig masse fint :-) Hun har de nydligste vintagekortene om dagen itillegg til masse annet fint

Takker alle 7 for inspirasjon, hverdagsgleder og koslige tilbakemeldinger :-)


Så var det 7 interessante fakta om meg; vrient ;-)

1.Jeg har to herlige barn som jeg prøver å bruke så mye tid jeg kan med, datteren min kommer til å slå meg på kortlaging om noen år, for hun er råflink med farge kombinasjoner
2. Jeg elsker å trene,  enten det er ute eller på senter. Spinning eller sykling er nok det jeg liker aller best, men setter pris på variasjon, da klatring, balanse, høypuls m.m
3. Musikk betyr mye for meg, hvilken type avhenger av tid og sted
4. Hobby er veldig viktig for meg, godt å føle man skaper noe, og ikke minst, å gi bort noe som gleder mottakeren. Er blitt mye kort, men lager også album, broderer, strikker, steller hage m.m
5. Australia er mitt favoritt reisemål. Har bodd der 2 ganger i forbindelse med skole. Menneskene er åpne og hyggelige og tempraturen er perfekt :-)
6. Itillegg til trening, familie og hobby elsker jeg å drive med forskning. Høres nok litt sært ut, men har stor glede av det.
7. Jeg har stor glede av naturen, gjerne med familie, venner eller hunden min, men og alene :-)

7 kommentarer:

 1. 1000 takk Guro :-) Dette setter jeg stor pris på :-) Så hyggelig å få høre litt om deg :-)Har jenta di blogg? Hvis hun har en,så kan du jo linke den,slik att vi andre kan få se :-)
  Ha en flott kveld :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med awarden, vel fortjent ! Tusen, tusen takk for at du vil gi den videre til meg :) Veldig koselig å få denne fra deg, og noe jeg også setter stor pris på!
  Ønsker deg en fortsatt fin uke :o) ... snart helg da :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Hei.
  1000 takk blir helt rørt, så mange hyggelige ord er glad du liker det jeg lager. Alltid koselig med tilbakemeldinger og der er du raus. Det varmer med hyggelige meldinger i vinterkulden. Så artig og lese om deg. Vi har vist en del felles interresser trening, reising og musikk... Så hyggelig at du lager kort med dattera de det gjør jeg også. Nok et felles trekk hehe.
  Koselig og bli kjent med deg, og nok en gang takk.......
  Stooooor klem:)

  SvarSlett
 4. Ååååå!!!! Men TUSEN MILLIONER TUSEN TAKK!!!
  Jeg er ordløs akkurat nå. Og det er ikke ofte skjer! Kjære vene.. Så koselig. Jeg blir dypt rørt og takknemlig!
  Jeg skal få den ut i bloggen min så snart som mulig! Dette var veldig veldig koselig! :)

  SvarSlett
 5. Hei Guro :-) Gratulerer med seieren i Crafty Catz :-) Så morro :-) Gleder meg på dine veiner :-) Ha en super flott dag :-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for awarden, setter stor pris på den!!
  Koselig å lese om dine fakta om deg selv.
  Lurer jo fælt på hva du liker å forske på : )

  SvarSlett
 7. 1000 takk,Gro!Så gøy,og takk for hyggelige ord!Ble jo helt rørt jeg!Ønsker deg en trevlig helg!
  Janne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord, det setter jeg veldig stor pris på!

Thank you som much for taking the time to leave a comment, I really appreciate it!

Andre kort

Related Posts with Thumbnails