mandag 6. september 2010

Stempelscrap


I Helgen er bloggland blitt litt større for jeg har vært så heldig å treffe noen av de herlige damene bak bloggene jeg liker så godt; utrolig koselig å treffe dere alle sammen jenter. Jeg har hatt en super husmorshelg, og håper å få gjenntatt det en annen gang. Kjempe koselig å sitte å scrappe langs et langbord med så mange av de man "snakker med" i blogglandia.

Da jeg stod alene i døra og lurte litt på hvordan dette treff greine virket, var jeg så heldig å treffe en "likesinned" Mona. Vi fant tonen med en gang og hadde det kjempekoselig! Vi var sammen begge dagene, og jeg fikk en liten sightseeing i området. Tusen takk for en super helg Mona, håper vi treffes igjen :-)

 Jeg har komme fram til at å gjennkjenne hverandre var lang vanskeligere enn jeg hadde sett for meg, så beklager til alle de jeg ikke kjente igjen... Det var nok dessverre en del av dere.
Og til dere som lette etter meg som ei jente med Stavanger dialekt, kan jeg avsløre at dialektet glimrer med sitt fråvær.... Er nok bare "østlandske" toner jeg behersker ;-)
Håper jeg treffer dere på et annet treff!

Uansett jeg har hatt en super helg med handling, scrapping og ikke minst besøk på Bikuben; for en butikk!!!
Scrappers heaven, etter kort stund der skjønner jeg hvorfor alle jentene ved bordet mitt har forelsket seg i nettopp bikuben, de har nemlig alt, og litt mer...

Bilder kommer senere, jeg har enda ikke landet trygt hjemme. Fikk laget mer enn forventet; men i mangel på utstyr, ble det masse halvferdig.

Ha en super mandag alle sammen!

Klem Guro14 kommentarer:

 1. Så flott att du har kost deg i helgen :-) Vi var ikke redde for å skryte av Bikuben, for vi viste att du ikke ville bli skuffa :-)
  Var kjempe koselig å møte deg :-) Bortsett fra dialektens fravær, så var du akurat slik jeg hadde forestilt meg att du skulle være :-)Håper du tar turen igjen.Nå blir nok Maja glad for å få igjen mamman sin :-) God tur hjem :-)

  SvarSlett
 2. Det er veldig koselig med treff :)
  Til helga skal jeg på treff i Trondheim. Gleder meg stort :=D
  Skal på to kurs også.
  Kjenner til, det med å kjenne igjen bloggvenner. Ikke bestandig så enkelt ut fra et bilde :) Man forandrer seg også, med frisyrer ol.
  Var innom Bikuben i sommer, og enig med deg, for en butikk!!! To timer var alt, alt for lite å være der. Neste gang, skal jeg unne meg en dag, hihi :) Kanskje ikke det lureste for pengeboka, men men.... ;)

  Ha en fin mandag, Guro :)
  Klem Toini

  SvarSlett
 3. Bra du har kosa deg på treff!! Alltid hyggelig på treff:):)

  Håper du får en fin uke også:)

  SvarSlett
 4. du må komme til Bergen på Scraporama.....

  klem :-)

  SvarSlett
 5. Heldige du som var dær! Hadde kjempelyst selv... Men det får bli en annen gang... Har vært der for å handle, for et par år siden.... Å jeg skal si pengene fikk bein å gå på... Enig med du... Bikuben er super... Å de som jobber der er veldig hjelpsomme! :)

  SvarSlett
 6. Kjempehyggelig å treffe deg, Guro ! Men du vet; det var jo bare hyggelige damer ved vårt bord, ikke sant ? Det ble litt halvt, ved at endel bare kom til kvelden, så jeg gleder meg til Ski treffet, da blir det HEL husmorhelg på meg også :-))
  Ha en flott uke :-)

  SvarSlett
 7. Høres ut som du har hatt ei super helg - det er alltid moro med messe og treff! :)

  Skal du på Ski-treffet også, kanskje? :)

  Ha en god dag!

  SvarSlett
 8. Høres ut som om du har hatt en flott helg. Bikuben er en fantastisk butikk! Det er himmel for oss scrappedamer.
  Gleder meg til å se hva du har laget.
  Klem Grethe

  SvarSlett
 9. Det var så hyggelig å treffe deg. Jeg kjente ikke igjen noen, ikke stemmer bilder, og når man heller ikke har noen dialekt å komme med, blir det enda vanskeligere. Men så moro å få sitte sammen med deg. Neste gang har du overnattingsplass også! Det var en super kveld, jeg hadde ingen tid til å forberede treffet denne gangen, men fikk i hvert fall laget et kort. Og neste gang kommer jeg helt klart til å være hele helgen. Veldig dumt å bare kunne sitte på kvelden. Men ellers var det en super kveld. Vi møtes igjen. Skal forresten til Stavanger 8.-10. oktober. Er det noen butikk der som har scrappemuligheter på lørdag formiddag?

  SvarSlett
 10. Hei!
  Så moro det var å treffes! Bra du hadde det gøy på tur "alene". Skjønner at Bikuben også falt i smak, den butikken er bare topp!
  Mulig vi sees igjen!
  Klem

  SvarSlett
 11. Hihi, da behøver jeg jo ikke å prøve å orientere meg etter dialekt neste gang :-))

  Vi treffes nok ved en annen anledning, tenker jeg. Så bra at du koste deg, forresten! Treff er kjempekoselig :-)

  Klem :-)

  SvarSlett
 12. Så fint at du fikk med deg Bikuben også Guro.
  Høres ut som husmorferien var en perfekt scrappehelg:-) Moro!!
  Var bare kjempe koselig å hilse på deg IRL:-)

  Ha en fin og kreativ uke med masse nytt stæsj!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 13. Tusen takk for varme ord! Var så koselig å ha ditt selskap i helga :) Og håper virkelig vi møtes igjen! Har jo fortalt om senga i kjelleren som står ledig ;)

  SvarSlett
 14. Hei igjen Guro! Tenker det var litt godt å komme hjem til gullene dine nå. Det var så utrolig koselig å møte deg, og du var akkurat så hyggelig som jeg hadde forestilt meg. Vi hadde jo et skikkelig kosebord under kveldsscrappen da. Fikk ikke gjort så mye jeg, men du verden så moro det var likevel.
  Hils til Maja og takk henne så masse for det flotte kortet jeg fikk! Jeg skal ta bilder av det nå, og så mailer jeg det til deg etterpå.
  Gleder meg til å se bildene dine fra helgen.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord, det setter jeg veldig stor pris på!

Thank you som much for taking the time to leave a comment, I really appreciate it!

Andre kort

Related Posts with Thumbnails